top of page

Lepárló berendezések értékesítése és gyártása

Cégünk, a Cefredoktor Kft. 2014-ben kezdte meg tevékenységeit Ecsegfalván, mint bérfőzde és az elmúlt évek sikereinek köszönhetően Karcagon és Kisújszálláson is sikerült további bérfőző üzemet kialakítanunk. Tevékenységi köreink közé tartozik a bérfőzésben való szaktanácsadás és a cefre szakszerű elkészítése, amelyre a környéken élő ügyfeleink egyre nagyobb igényt tartanak.

 

A hosszú évek tapasztalatai alapján szakmai tanácsadást nyújtottunk különböző magyar, a pálinka elkészítésével kapcsolatos berendezéseket gyártó cégeknek is. A Cefredoktor Kft-t az innováció jellemzi minden területen: a hagyomány megőrzése mellett a technológiai tapasztalatunkkal igyekszünk a versenyszférában maradni. Ezen komplex tevékenységeink szerint és a piaci rést kihasználva kezdtünk pálinkafőző berendezések gyártásába és értékesítésébe.

Versenyképességünk fenntartása érdekében folyamatosan nyomon követjük az új technológiákat szakterületünkön, amelyek naprakész beépítésével minőségi szolgáltatást tudunk nyújtani vásárlóinknak. Üzlettársainknál a sok éves bérfőzési múltunkra való tekintettel hitelesen tudjuk képviselni partnereinket, valamint szállítani és elkészíteni a pálinkafőző berendezéseket. Visszajelzéseik alapján vásárlóink a szakmai tapasztalatainkban maximálisan megbíznak.

20140728-P1110020.jpg
bottom of page