top of page
C_tábla_Ecsegfalva.jpg

A projekt során egy Müller Aroma IV típusú lepárló berendezés került beszerzésre és üzembe helyezésre. A fejlesztés következtében, a Cefredoktor Kft. termelési kapacitása megduplázódott.

Palyazat logo.png

GINOP-1.2.16-22-2023-03576

 

Komplex technológiai
fejlesztés a Cefredoktor Kft-nél.

 

 • a kedvezményezett neve:
  Cefredoktor Kft.

 • a fejlesztés tárgya, célja:
  Komplex technológiai fejlesztés
  a Cefredoktor Kft-nél

 • elszámolható összköltség: 49 700 000 Ft

 • támogatás összege: 34 790 000 Ft

 • a támogatás mértéke: 70,00%

 • a projekt tervezett befejezési dátuma: 2023.10.31.

 

Projekt tartalmának bemutatása:

 

Vállalkozásunknak, mint építőipari tevékenységet végző cégnek szinte nélkülözhetetlen mindennapi munkája során a zsalurendszer használata. A pályázat keretében beszereztünk PERI DUO Zsalurendszert, mely minden műszaki adottságával megfelel cégünk igényeinek. A DUO zsaluzat segítségével alaptestek, falak és pillérek, valamint födémek és gerendák is zsaluzhatók. A rendszer fő jellemzője a nagyon egyszerű kezelhetőség, és a minimális számú különböző rendszerelemek. Nemcsak a koncepció maga az újdonság, hanem a rendszerelemekhez alkalmazott alapanyag is. A panelek a zsaluhéjjal együtt és a DUO tartozékok is mind technopolimer anyagból készülnek. A kis súlyú elemeknek köszönhetően a szereléshez daru alkalmazása nem szükséges.

Másik eszköz, amelyet megvásároltunk az a Turbosol Transmat 27-45 DCBP/TSTAGE V aljzatbeton készítő-keverő gép. A gép alapfelszereltségében 0-8mm szemszerkezetű betonkeverékek továbbítására alkalmas. Opcionális tartozékok hozzáadásával egészen a 0-16mm szemszerkezetű betonkeverékek, továbbítására is alkalmas a gép a felhasználás igénye szerint. A gép keverőrendszere hidraulikus meghajtású, ezért tudja az osztályozatlan sódert is keverni, továbbítani.

Egy vállalkozás fejlődéséhez nagyban hozzájárulhat egy szakértő szolgáltatásának igénybevétele, ahol a fejlődés helyének szükségességét megállapítják, tanácsokat, visszajelzéseket adva a cégvezetőnek az eredményes sikeres működéshez. Az Agora Intézet által kínált 50 órás Vezetői- és menedzsment tanácsadáson vettünk részt munkatársainkkal.

Képzés keretében egy 20 órás Kompetenciafejlesztő online soft skill képzésen vettünk részt 5 fővel, mely hozzájárul a munkaerő-piacon széleskörűen alkalmazható kompetenciák megszerzéséhez.

Jelen fejlesztés hozzájárul ahhoz, hogy cégünk továbbra is stabil szereplője legyen a piacnak és a következő szintre lépjen. Növeli versenyképességünket és munkánk hatékonyságát is egyaránt.

bottom of page